×
Etiketë: trashë
Lifestyle03 Korrik 2020
Të gjithë e dimë që parandalimi është hapi i parë në mbrojtjen kundër sëmundjeve si kanceri. Prandaj dëgjojmë shpesh rekomandime të tipit bëni kontrolle të herëpashershme të gjirit ose kontrolloni nishanet tek dermatologu çdo vit....
Lifestyle24 Qershor 2020
Fëmijët dhe tinejxherët të cilët kanë mbipeshë janë të rrezikuar nga kokëdhimbjet kronike. Një studim i realizuar nga shkencëtarët amerikanë, në të cilin kanë marrë pjesë 913 fëmijë dhe tinejxherë të cilët janë ankuar nga...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.