×
Etiketë: testosteronit
Lifestyle28 Qershor 2020
Koronavirusi është gjetur në spermën e 15% të pacientëve të cilët kanë rezultuar pozitivë, e si pasojë, kjo ndikon në prodhimin e testosteronit dhe spermës, është shprehur Shoqata Italiane e Urologjisë. Nga një studim i...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.