×
Etiketë: sovranitet
Lajme05 Shtator 2020
Ish-kryeministri Albin Kurti e ka falënderuar njërin prej shteteve të fuqishme në botë, Izraelin që e ka njohur Republikën e Kosovës. Por, ka pasur vërejtje pse kjo njohje është përfshirë në marrëdhëniet mes Kosovës dhe...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.