×
Etiketë: si
Hulumtime19 Shtator 2019
Kontrata për furnizim me inventar mes komunës së Klinës dhe Operatorit Ekonomik (OE) të përzgjedhur për furnizim “Mobelland” ka nxjerr në pah çmime manipulative,  të cilat as për së afërmi nuk korrespondojnë me çmimet e...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.