Gjuha:
×
Etiketë: rrëshqitje
Lajme26 Qershor 2020
Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se qytetarët, se në rrugën rajonale Prizren – Prevallë, kilometri i 18’të, konkretisht në afërsi të fshatit “Gornje Sello”, sot ka ndodhur një rrëshqitje dheu dhe gurësh nga pjesët anësore....
Lajme23 Qershor 2020
Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka dhënë një njoftim për mundësi të vërshimeve të shpejta. Në njoftimin e publikuar nga Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisit në Kosovë mes tjerash thuhet se sot ka probabilitet të lartë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.