×
Etiketë: respektimi
Lajme02 Shtator 2020
Komiteti Komunal në Gjilanit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19, në mbledhjen e sotme, ka bërë vlerësimin e gjendjes së përgjithshme të shëndetit publik, të cilën e ka udhëhequr kryetari Lutfi Haziri dhe...
Lajme19 Gusht 2020
Ambasada amerikane në Kosovë ka thënë se respektimi i vendimit gjyqësor paraqet të vetën rrugë që shpien deri te zgjidhja e vërtetë, kur është në pyetje rruga Deçan-Plavë. Përmes një shkrimi në Facebook, ambasada vlerëson...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.