×
Etiketë: përpjekjesh
Bota/Rajoni23 Qershor 2020
Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Shqipërisë, znj. Besa Shahini ka dedikuar një status të veçantë në rrjete sociale mbi përdorimin e librave shkollorë nga Shqipëria për shqiptarët në Serbi. “Pas shumë vite përpjekjesh,...
Bota/Rajoni23 Qershor 2020
Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ka dedikuar një status të veçantë në rrjete sociale mbi përdorimin e librave shkollorë nga Shqipëria për shqiptarët në Serbi. Ajo thotë se tashmë ka filluar tashmë...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.