×
Etiketë: Paraburgim
Lajme01 Tetor 2020
Avokatët e të akuzuarve qysh në seancat e para gjyqësore e kanë vënë në pikëpyetje mandatin dhe juridiksionin e Gjykatës Speciale. Në seancën kundër Nasim Haradinajt, avokati i tij kujdestar, Bas Martens, e ka kundërshtuar...
Lajme29 Shtator 2020
Një muaj paraburgim është caktuar ndaj Sh.H i cili dyshohet se kishte detyruar të miturën që të kryej akt seksual në njërën nga dhomat e motelit. “I pandehuri Sh. H., dyshohet se me veprimet e...
Kronika28 Shtator 2020
Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditë të pandehurit Sh. J. për shkak se dyshohet të ketë kryer veprën penale dhunim....
Kronika28 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar për 48 orë gjashtë persona, si dhe ka bërë dy kërkesa për caktimin e paraburgimit të dy personave. Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë...
Lajme25 Shtator 2020
25 shtator 2020 – Gjykata Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Pejë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurës SH.H, për shkak të...
Lajme23 Shtator 2020
Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditë të pandehurve M. S. Ekziston dyshimi i bazuar se me datë 21.09.2020, i pandehuri...
Lajme19 Shtator 2020
Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton se nga prokurorja e rastit, Rozelida Manastiri është paraqitur kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, në afat prej 30 ditësh, në Gjykatën kompetente në Gjilan, ndaj tridhjetë (30) personave...
Lajme17 Shtator 2020
Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të dyshuarve E.J., Ç.B., dhe V.S., për shkak të dyshimit se në bashkëkryerje...
Lajme14 Shtator 2020
Gjykata Themelore e Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje një muaj, ndaj të pandehurit me iniciale L.S nga Prizreni, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale lëndim i rëndë...
Lajme09 Shtator 2020
Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 (tridhjetë) ditë të pandehurve A. Z., F. I. dhe A. S.. Ekziston dyshimi i bazuar...
Lajme31 Gusht 2020
Gjykata Themelore e Prizrenit me kërkesë të Prokurorisë Themelore i ka caktuar masën e paraburgimit tre personave pasi kanë kryer veprën penale blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge....
Kronika30 Gusht 2020
Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën nga një muaj paraburgim të pandehurve H. B. dhe F. B., nën dyshimin se kanë kryer veprën penale të...
Bota/Rajoni26 Gusht 2020
Prokuroria Themelore Publike e Tetovës parashtroi procedurë kundër 43-vjeçarit i cili jeton në një fshat të Tetovës. “I dyshuari gjatë vitit 2019 dhe vitit 2020, disa herë ka kryer përdhunim ndaj tre vajzave 14-vjeçare. Ai...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.