×
Etiketë: panduri
Lajme08 Shtator 2020
Nënkryetari i LDK-së, njëherësh ministri Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka reaguar në drejtim të Kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani. Ai duke mos përmendur emër, por duke iu referuar asaj...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.