×
Etiketë: Organizata Boterore e Shëndetësisë
Lajme25 Prill 2022
UNICEF dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë kanë bërë thirrje për intensifikimin e përpjekjeve për t’u siguruar të gjithë qytetarët e Kosovës që të marrin vaksinat. Kjo thirrje vie në kuadër të javës Botërore të Imunizimit...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.