×
Etiketë: operimit
Lajme25 Shtator 2020
Është konstituuar Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Kosovë. Ky komision sot ka mbajtur mbledhjen e parë pas konstituimit, mr ç'rast kryesuesja, Eliza Hoxha ka...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.