×
Etiketë: ndërqytetas
Bota/Rajoni24 Qershor 2020
Pas tre muajsh shkëputje, sot transporti publik në Shqipëri është i lejuar të fillojë punë, si ai qytetas dhe ndërqytetas. Të gjithë autobusat dhe urbanet publike janë të lejuar të punojnë sipas protokollit të sigurisë...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.