×
Etiketë: mistershme
Bota/Rajoni30 Qershor 2020
Një rritje e mistershme e niveleve të radioaktvitetit është diktuar në Europën Veriore dhe askush nuk ka marrë përgjegjësi për këtë. Një sërë autoritetesh europiane, siç transmeton Dita raportimet, kanë njoftuar shtim në atmosferë të...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.