×
Etiketë: makarona
Lifestyle07 Korrik 2020
Një studim mbi dietën e më shumë se 23 mijë njerëzve ka zbuluar që konsumimi i moderuar i makaronave shoqërohet me një bel më të hollë dhe raport më të shëndetshëm të belit dhe vitheve....

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.