×
Etiketë: lojës
Kronika25 Gusht 2020
Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar – Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike, pas marrjes së veprimeve hetimore dhe operacionale ka arrestuar një person të dyshuar se ka kryer veprat penale hyrje në sistem...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.