×
Etiketë: kryeshefat
Lajme01 Korrik 2020
Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, mbajti sot takim me kryeshefat e agjencive të MPB-së, me të cilët ka diskutuar lidhur me vendimet dhe rishikimet e vendimeve për pandeminë COVID-19. Në takim u bisedua...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.