×
Etiketë: kryeinspektorin
Lajme22 Qershor 2020
Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për emërimin e kryeinspektorit të inspektoratit të punës. Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reqica, ka paraqitur në qeveri të Kosovës për shqyrtim propozim-vendimin për përcaktimin e Ekrem...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.