Gjuha:
×
Etiketë: keqkuptua
Lajme01 Gusht 2020
Kryetari i partisë Aleanca Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka thënë se ideja e tij për një Qeveri me bazë të gjerë është keqkuptuar pjesërisht, dhe madje edhe është keqpërdorur. Sipas Pacollit, argumenti i tij...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.