Gjuha:
×
Etiketë: inspektimet
Kronika29 Korrik 2020
Inspektorati Sanitar dhe ato komunale sonte do të zhvillojnë një aksion për të parë nëse po zbatohen masat anti-COVID të vendosura nga qeveria e Kosovës. Ekipet e Inspekcioneve do të vendosen në pesë komuna: Në...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.