×
Etiketë: fushave
Lajme05 Shtator 2020
Në kuadër të realizimit të projekteve të planifikuara dhe të investimeve kapitale, sot në fshatin Kijevë, ka filluar ndërtimi i fushave të sportit për shkollën fillore, si dhe për shkollën e mesme profesionale, bëhet e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.