Gjuha:
×
Etiketë: farmacistët
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Në një dokument të siguruar nga KOHA, ky vendim arsyetohet se “bazuar në raportin e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.