×
Etiketë: ekzekutojë
Ekonomi07 Korrik 2020
Kryetari i Komisionit për Financa dhe Transfere në Kuvend, Hekuran Murati ka thënë se Ligji për menaxhimin e financave publike i mundëson qeverisë ekzekutimin e plotë të Pakos Emergjente Fiskale pa e rishikuar hiç buxhetin....

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.