×
Etiketë: ekonomiksocial
Lajme24 Korrik 2020
Nën kryesimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, është konstituuar Këshilli i ri Ekonomik-Social i Kosovës (KES), ku dhe janë prezantuar edhe anëtarët e rinj të Këshillit. Në takimin e sotëm konstituiv...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.