×
Etiketë: dieta
Lifestyle16 Korrik 2020
Parimet themelore të një diete të shëndetshme nuk ndryshojnë edhe shumë. Tanimë të gjithë e dimë që një dietë e shëndetshme përbëhet nga konsumimi i perimeve dhe frutave të shumta, shmangia e ushqimeve artificale, sheqerit...
Lifestyle15 Korrik 2020
Shalqiri është padyshim një frut freskues që ju lejon të luftoni nxehtësinë tipike të verës. Duke qenë i pasur me ujë dhe minerale, është në gjendje të sjellë shumë pak kalori në trupin tonë. Në...
Lifestyle14 Korrik 2020
Parimet themelore të një diete të shëndetshme nuk ndryshojnë edhe shumë. Tanimë të gjithë e dimë që një dietë e shëndetshme përbëhet nga konsumimi i perimeve dhe frutave të shumta, shmangia e ushqimeve artificale, sheqerit...
Lifestyle07 Korrik 2020
Një studim mbi dietën e më shumë se 23 mijë njerëzve ka zbuluar që konsumimi i moderuar i makaronave shoqërohet me një bel më të hollë dhe raport më të shëndetshëm të belit dhe vitheve....

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.