×
Etiketë: ambulanca
Lajme09 Shtator 2020
Komuna e Kamenicës njofton qytetarët që për shkak të situatës së krijuar nga virusi SARS-CoV-2, janë mbyllur përkohësisht disa Ambulanca të Mjekësisë Familjare në disa lokalitete. AMF-të në Desivojcë, Poliçkë, Lisockë, Tugjec dhe Krilevë janë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.