[wp-story]

Lajme

“SBASHK-u ka ra në kryesindikalist për qejfi, nuk lë rast pa e sabotu procesin arsimor”

“SBASHK-u ka ra në kryesindikalist për qejfi, nuk lë rast pa e sabotu procesin arsimor”
17:43 | 28 Nëntor 2020

Drejtori ekzekutiv i Institutit GAP, Agron Demi, përmes një shkrimi në Facebook ka kritikuar SBASHK pasi të njëjtit kanë dalë kundër vendimeve të qeverisë duke e caktuar të hënen ditë pushimi.

Demi thotë se SBASHK tash ka ra në kryesindikalist për qejfi, që nuk lë rast pa e sabotu procesin arsimor, edhe ashtu për faqe të zezë.“SBAShK-u: Ta vazhdojmë betejën për dituri të reja dhe për përfundimin me sukses të gjysmëvjetorit të parë, duke ja futur gjumë të hënën, në kundërshtim me ligjet në fuqi.🤦”

Postimi i plotë:

SBAShK-u: Ta vazhdojmë betejën për dituri të reja dhe për përfundimin me sukses të gjysmëvjetorit të parë, duke ja futur gjumë të hënën, në kundërshtim me ligjet në fuqi.🤦SBAShK tash ka ra në kryesindikalist për qejfi, që nuk lë rast pa e sabotu procesin arsimor, edhe ashtu për faqe të zezë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera