[wp-story]

Lajme

Rrustemi: Refuzimi i aktgjykimit të Supremes është i motivuar politikisht

Rrustemi: Refuzimi i aktgjykimit të Supremes është i motivuar politikisht
20:25 | 03 Nëntor 2019

Refuzimi për ta zbatuar aktgjykimin e Gjykatës Supreme si nga SKQZ edhe nga PZAP, është qartazi përpjekje e kundërligjshme e motivuar politikisht dhe e koordinuar në mes tyre. Kështu ka deklaruar anëtari i KQZ-së nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje!

Adnan Rrustemi duke komentuar vendimin e PZAP-it, i cili ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje!, për numërim të 1806 pakove të fletëvotimeve të mërgatës.

“Refuzimi për ta zbatuar aktgjykimin e Gjykatës Supreme si nga SKQZ edhe nga PZAP, është qartazi përpjekje e kundërligjshme e motivuar politikisht dhe e koordinuar në mes tyre. Duke ju shërbyer interesave politike të palëve të ndryshme e kalkulimeve në prapavijë, po vonojnë qëllimshëm certifikimin e rezultateve përfundimtare. Rezultatet do të shpallen e do të certifikohen, por edhe përgjegjësisë së tyre do t’i vije radha”, ka shkruar Rrustemi në profilin e vet në”Facebook”./Front Online/

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera