Lajme

Një grumbull qensh te konviktet në Prishtinë, rrezikohen studentët

Një grumbull qensh te konviktet në Prishtinë, rrezikohen studentët
23:29 | 27 Nëntor 2021

Një grumbull qensh janë parë para disa orësh tek konviktet e studentave në Prishtinë.

Një lexues ka dërguar një video ku shihet një grumbull qensh duke u shtyrë me njëri-tjetrin, duke rrezikuar kështu edhe studentët.

Ndryshe, kohëve të fundit është rritur numrin i personave që po sulmohen nga qentë endacakë.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera