[wp-story]

Lajme

Nitaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n

Nitaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n
15:52 | 19 Shkurt 2021
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj, sot ka nënshkruar dy marrëveshje mirëkuptimi për subvencionimin e dy ndërmarrjeve publike, me Trainkos-in dhe Uniteti-n.

Kryeshefat e ndërmarrjeve, Gelor Shala i Trainkos-it dhe Gazmend Morina i Uniteti-t, e kanë njoftuar Ministrin Nitaj për afarizmin e ndërmarrjeve të tyre dhe kanë shprehur mirënjohjen e tyre për mbështetjen e dhënë nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit.

Kryeshefi i Kompanisë së Pastrimit nga Mitrovica, Gazmend Morina po ashtu e njoftoi Ministrin Nitaj për vështirësitë që kanë punëtorët në kryerjen e punëve, si pasojë e teknikës së vjetërsuar me të cilën punojnë dhe borxhet që ka ndërmarrja ndaj ATK-së, të trashëguara ndër vite.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera