Auto

Nissan zhvillon Patrolin e ri paralelisht me Pajero

Nissan zhvillon Patrolin e ri paralelisht me Pajero
21:58 | 03 Nëntor 2019

Prodhuesi japonez i veturave Nissan në shtator prezantoi versionin e ridizajnuar të SUV Patrol.

Sidoqoftë, drejtori i Nissan Design Alfonso Albaisa ka konfirmuar që prodhuesi japonez tashmë është duke punuar në gjenerata të reja të disa modeleve, përfshirë Patrol.

Patrol është një nga emrat e modeleve më të vjetër dhe më të gjatë në industrinë e automjeteve, që funksionon për 70 vjet.

Brezi i tanishëm do të hyjë në vitin e tij të dhjetë të ekzistencës në vitin 2020, kështu që ridizajnimi ka marrë përparime të rëndësishme teknologjike.

Modeli i ri Patrol do të zhvillohet paralelisht me Mitsubishi Power./Front Online/

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera