[wp-story]

Lajme

Në prag të zgjedhjeve, Qeveria e SBASHK-u merren vesh edhe për shtesat

Në prag të zgjedhjeve, Qeveria e SBASHK-u merren vesh edhe për shtesat
09:28 | 22 Janar 2021

Në prag të zgjedhjeve të reja, kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe drejtuesit e Sindikatës së Bashkuar për Arsim janë pajtuar për dy pagesa shtesë.

E gjitha kjo është arsyetuar me punën e ngarkuar në kohë pandemie të arsimtarëve.

Marrëveshja vjen pas kërcënimit të Sindikatës së Arsimit me grevë.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera