Lajme

Momenti kur Kastrati i PDK-së e përplas Zybën e VV-së

Momenti kur Kastrati i PDK-së e përplas Zybën e VV-së
19:03 | 06 Maj 2021

Në tollovinë që u krijua te hyrja e Kuvendit, sot gjatë seancës, shkoi edhe deputeti i VV-së, Salih Zyba, i cili për pak sa nuk u rrah me deputetin e PDK-së, Ardian Kastrati.

Në këtë video shihet kur Ardian Kastrati nga PDK-ja e shtynë dhe e përplas deputetin e VV-së, Sali Zybën.

Momenti kur Kastrati i PDK e përplas Zyben e VVNë tollovinë që u krijua te hymja e Kuvendit, shkoi edhe deputeti i VV’së Salih Zyba i cili për pak sa nuk u rrah me deputetin e PDK’së, Ardian Kastrati. Në këtë video shihet kur Ardian Kastrati nga PDK e shtyen dhe e përplas deputetin e VV, Sali Zyben.

Posted by RTK on Thursday, May 6, 2021

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera