Lajme

Miftaraj pas operacionit në Lipjan: Sukses i jashtëzakonshëm i Prokurorit të Shtetit dhe Policisë së Kosovës!

Miftaraj pas operacionit në Lipjan: Sukses i jashtëzakonshëm i Prokurorit të Shtetit dhe Policisë së Kosovës!
12:28 | 18 Maj 2021

Drejtori ekzekutiv i IKD-së, Ehat Miftaraj, thotë se aksioni i djeshëm në lidhje me konfiskimin e 400 kilogramëve kokainë, është realizuar me sukses të plotë.

Miftaraj e cilëson këtë një sukses të jashtëzakonshëm të Prokurorisë dhe Policisë së Shtetit.

“Nëse dje kishim dyshime lidhur me ngarkesën prej 400 kg kokainë, sot pas reagimeve të shteteve të përfshira is USA, Italia dhe Shqipëria, mund të konstatohet se aksioni i djeshëm është ekzekutuar me sukses të plotë” shkruan Miftaraj në Facebook.

Reagimi i plotë:

Nëse dje kishim dyshime lidhur me ngarkesën prej 400 kg kokainë, sot pas reagimeve të shteteve të përfshira is USA, Italia dhe Shqipëria, mund të konstatohet se aksioni i djeshëm është ekzekutuar me sukses të plotë.Sukses i jashtëzakonshëm i Prokurorit të Shtetit dhe Policisë së Kosovës. Mesazh se kur dojmë dhe kemi vullnet të mirë, rezultatet nuk mungojnë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera