[wp-story]

Kronika

Lokalin e ish-Bezit në Gjilan e përfshinë zjarri

Lokalin e ish-Bezit në Gjilan e përfshinë zjarri
10:41 | 27 Tetor 2020

Lokali i ish-Bezit në Gjilan është përfshirë sot nga zjarri, raporton Front Online.
Zjarrfikësit dhe policia kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe po mundohen ta fikin atë, derisa dëmet materiale duken të jenë të mëdha.

 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera