Sport

Llapi nënshkruan marrëveshje me kompaninë turke, stadiumi “Zahir Pajaziti” do të bëhet me bar natyral

Llapi nënshkruan marrëveshje me kompaninë turke, stadiumi “Zahir Pajaziti” do të bëhet me bar natyral
14:03 | 10 Qershor 2021

Klubi i Futbollit Llapi ka nënshkruarë marrëveshje me kompaninë e njohur turke Iren limited sirket” për ta bërë fushën e stadiumit “Zahir Pajaziti” me bar natyral.

Kompania e madhe turke është e licencuar nga UEFA dhe FIFA e cila gjithashtu merret me ndërtimin e fushave dhe mirëmban të gjitha fushat e futbollit në Superligën e Turqisë.

Llapjanët kanë bërë të ditur se fusha në Podujevë do të bëhet me bar natyral, ngase që nga rinovimi i saj ndeshjet janë zhvilluar me bar sintetik.

Njoftimi i plotë i Llapit:

Stadiumi “Zahir Pajaziti” bëhet me bari natyral

KF Llapi sot bëri hapin më të madh gjatë këtij viti ku krahas suksesit të skuadrës, Kryesia e klubit në bashkëpunim dhe me ndihmën e madhe të FFK-së, do ta bëj stadiumin “Zahir Pajaziti” me  pamje evropiane duke ndryshuar fushën nga bari sintetik në natyral dhe pritet që pas përfundimit të projektit tapeti i fushës të ketë pamje të jashtëzakonshme.

Kryesia e K.F. Llapit sot nënshkruajti kontratë me kompaninë më të njohur turke dhe kompaninë e licencuar nga UEFA dhe UEFA, “Iren limited sirket”, kompani e cila mirret me ndërtimin e fushave dhe e cila i mirëmban të gjitha fushat e Superligës së Turqisë.

Falenderim i madh edhe për kryetarin e FFK-së, z. Agim Ademi që na mbështeti fuqishëm në këtë proces me rëndësi për klubin dhe futbollistët tanë.

Kryesia e klubit bëri të pamundurën që ta sjell në Kosovë kompaninë e njohur turke.

Kryesia ka vendosur që stadiumi “Zahir Pajziti” të jetë me standard të UEFA-s për zhvillimin e garave evropiane dhe kjo është hera e parë që në Kosovë punohet një fushë me këto parametra të këtij niveli.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera