[wp-story]

Lajme

Ky kryetar i Komunës do ta zëvendësojë Ramush Haradinajn në AAK nëse bëhet president

Ky kryetar i Komunës do ta zëvendësojë Ramush Haradinajn në AAK nëse bëhet president
21:25 | 03 Dhjetor 2020

Kryetari i AAK’së, Ramush Haradinaj, në emisionin Pressing, ka folur për pasuesin e tij në parti nëse eventualisht Haradinaj bëhet vet president.

Haradinaj tha se nënkryetar i par i AAK’së është Ardian Gjini dhe ky mund të jetë pasuesi i tij në parti.

“Ardian Gjini është nënkryetar i parë. Mund të zgjidhet prapë ai në zgjedhjet e ardhshme”, është shprehur Haradinaj.

Tutje, ai tha se nëse bëhet president, nuk do të kthehet në AAK pasi t’i përfundojë mandati.

“Nuk do të kthehem në AAK kur ta kryej mandatin si president”, shtoi Haradinaj.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera