Lajme

Kolone e gjatë e automjeteve në autostradën Veterrnik – Fushë Kosovë

Kolone e gjatë e automjeteve në autostradën Veterrnik – Fushë Kosovë
16:34 | 30 Korrik 2021
Kolonë e gjatë e automjeteve në pjesën e autostradës Veterrnik – Fushë Kosovë.

Kolonat e gjata disa kilometërshe, janë rutinë që shoqërojnë pothuajse çdo ditë qytetarët e Kosovës.

Por, gjendja sot në në autostradën Veternik – Fushë Kosovë është më e bllokuar se zakonisht.

Sipas një videoje të dërguar nga lexues të Front Online, shihet kolona e gjatë disa kilometërshe e veturave që po presin.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera