Vip

Kjo është bashkëshortja e deputetit të LDK-së

Kjo është bashkëshortja e deputetit të LDK-së
15:11 | 07 Janar 2022

Besian Mustafa në natën e ndërrimit të viteve, na ka prezantuar me bashkëshorten e tij, Erolidën.

Ai ka uruar festën e Vitit të Ri gjithë qytetarëve nga familja e tij.

Erolida Januzaj është bashkëshortja e tij, me një paraqitje shumë të mirë në rrjetet sociale. Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale duke publikuar fotografi nga më të ndryshmet.

Ajo shfaqet shumë elegante dhe shumë e paraqitshme.

Erolida është zyrtare në Ministrinë e Kulturës, prej nga edhe ka publikuar foto.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera