[wp-story]

Lajme

Kjo është arsyeja që Dardan Molliqaj lëshon studion

Kjo është arsyeja që Dardan Molliqaj lëshon studion
23:44 | 12 Janar 2021

Kryetari i PSD-së Dardan Molliqaj ka lëshuar studion e “Debat Plus” derisa po diskutohej për koalicionet parazgjedhore.

“Tash jam kryetar i një partie dhe nuk jam këtu për të bërë analizë për partitë tjera…Nuk e kam ditur që do të diskutohet për koalicionet. Nuk ka kuptim të qëndrojë, po duket se jam i tepërt. Nëse më lejoni po largohem”, tha Molliqaj.

Molliqaj ka thënë se nuk dëshiron të merr pozicion politik.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera