Lajme

Këshilli i Prindërve: Nëse nuk ndalet greva, s’do të ketë shkolla as për nxënësit e as për mësuesit

Këshilli i Prindërve: Nëse nuk ndalet greva, s’do të ketë shkolla as për nxënësit e as për mësuesit
21:40 | 29 Shtator 2022

Këshilli i Prindërve i Kosovës ka paralajmëruar se do të nisin një masë ekstreme nëse vendimi për ndërprerjen e grevës nuk merret deri më 3 tetor.

“Shkurt e shqip”, është titulli i paralajmërimit të KPK-së.

“Nëse më 3 tetor nuk fillon mësimi në gjithë Kosovën, do të kërkojmë çregjistrim masiv nga shkollat dhe sistemi arsimor do të kolapsoj”, thuhet në njoftimin e fundit prindërve.

KPK shkon edhe më larg, duke paralajmëruar se më nuk do të ketë nevoja as për shkolla e as për mësimdhënës

“Nuk do të ketë më nevojë as për shkolla, as për mësimdhënës e as për institucione arsimore!”Është e lehtë të prishësh, është kollaj të bllokosh, është e padrejtë greva në arsim!”, thuhet tutje.

“HAPINI SHKOLLAT. Kjo thirrje nuk i përjashton edhe format e tjera të shprehjes së pakënaqësisë: protesta, marshe, hyrje në shkolla!”, thuhet në fund.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera