×
 • Lajme
 • Lajme

  KEDS tregon se në cilat zona do të ndalet rryma

  FrontOnline
  19 Nëntor 2021

  KEDS ka publikuar orarin e investimeve në rrjete për ditën e nesërme.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  19.11.2021

  Punime të Domosdoshme për Siguri të Sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H10) dhe NS Kosova A do të ndërprehet:

  NS 35/10(20)kV Fushë Kosova I (H03) pa tension mbesin daljet 10kV dhe 20kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00

  Vendet: Vendet: Ana e djathtë e Qytetit F.Kosovë, Banesat Bresje Fushë -Kosovë, Tregu, Ambulanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te tregu Uglarin komplet një pjesë e Fushë- Kosovës, ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellsit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana e majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompa FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e Ushqimit të Kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zëri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madh dhe Miradia e Epërme.

  Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

  Mitrovicë

  1.

  TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  LP 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 – 15:00

  Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

  Pejë

  1.

  NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

  LP 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:00 – 15:00.

  Vendet/Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  Gjilan

  1.

  TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

  LP 10kV TS-3 (kodi: 63000020) në dy termine nga ora 10:30 deri 11:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

  Vendet: TSB-Nr-3 (Rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

  Arsyeja : Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM (siguresave të tensionit të mesëm).

  2.

  TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Qendër (kodi: 63000020006) nga ora 10:30 deri 15:00.

  Vendet: Rr. Sejdullah Brestovci dhe disa shtëpi në Rr Medlin Ollbrajt, në afërsi të parkut .

  Arsyeja : Ndërrimi i trasformatorit.

  Ferizaj

  1.

  TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

  LP 10kV Gotovusha (kodi: 40044005) prej orës 09:00 – 16:00

  Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

  Arsyeja : Pastrim traseje nga vegjetacioni.

  20.11.2021

  Punime nga Palët e Treta

  Prishtinë

  1.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS “Projekt Ndërtimi” me (kod: 11000022196) prej orës 10:00 deri në ora 10:30.

  Vendet: Objektet banesore në Rr Xheladin Hana, përballë Banesave të Bardha.

  Arsyeja : Përmisimi i vërejteje nga Pranimet Teknike, sipas PEE.

  21.11.2021

  Punime nga Palët e Treta

  Prishtinë

  1.

  TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Berat Murati”JON”SH.P.K (kodi: 10000008155) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Objeket banesore afer xhamisë në Emshir.

  Arsyeja : Ndërrimi i panelit TU, sipas PEE.

  Prizreni

  1.

  TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

  LP 10kV Poslisha (Kodi: 30035006) nga 14:00 deri 16:00

  Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema

  Arsyeja : vendosja e konzolles TM, sipas PEE

  22.11.2021

  Punime të Domosdoshme për Siguri të Sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

  LP 10kV Keqekollë Hajkobill (kodi: 14016004) prej orës 09:00 – 16:00

  Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode .

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive dhe pastrami i trasesë.

  2.

  Nga TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

  NS Palaj 35-kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 18:00.

  Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tradfo private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, Rr. Magjistrale Prishtinë-Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Fidanishte , Fidanishte Kastriot ,Hashanët, Elektro monti, Palaj.Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

  Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

  Gjakovë

  1.

  NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

  LP 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) prej orës 10:00 – 15:00.

  Vendet: Lagjja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

  Gjilan

  1.

  NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

  LP 10kV Bunjaket (kodi: 60024002) prej orës 10:00 – 15:00.

  Vendet:/Fshatrat: Bunjak (një pjesë) dhe Marevc.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

  22.11.2021

  Punime në Projekte Investive

  Prishtinë

  1

  Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen:

  TS 10/04 kV Mini Max-Arben Krasniqi (kodi: 12000012177) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Fidanishtja 1 (kodi: 12000012059) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Feim Reka”Reka Komerc”sh.p.k (kodi: 12000012193) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Fidanishtja 2 (kodi: 12000012122) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000012167) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Nasuf Zhegrova N.T.P”Butrinti” (kodi: 12000012200) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Mini Max,Fidanishtja 1 dhe 2,Reka Komerc,AS-Projekt,N.T.P Butrinti

  Arsyeja: Verifikimi i furnizimit për TS ekzistues.

  2.

  NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

  Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

  Pejë

  1.

  NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

  LP 10kV Deqani (kodi: 53000003 ) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 16:45 deri 17:00

  Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësa të TM.

  2.

  NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Lagjja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Lagjja Lataj Carrabreg

  Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm 10kV.

  Ferizaj

  1.

  NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS ” Privat – Vehbi Salihu ” (Kodi: 40041039174) nga 10:00 deri 15:00

  Vendet: Objektet afer rrethit Teatrit Adriana në Rr. Dëshmorët e Kombit si dhe Hekurudhës

  Arsyeja : Ndërrimi i transformatorit dhe vendosja e panelit TU, sipas PEE.

  22.11.2021

  Punime nga KOSTT-i

  Prizren

  1.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

  TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV që furnizon ky transformatorë prej orës 07:00 deri në ora 07:30.

  Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, NEWKO BALKAN L.L.C. . . . në Therandë dhe 28 konsumatorë komercial në Shirokë dhe Zonën Industriale.

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  2.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Peqani me kod: 32000007 nga ora 09:00 deri 11:00.

  Vendet: Peçani

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  3.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Mushtishti me kod: 32000002 nga ora 10:00 deri 12:00

  Vendet: Mushtishti

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  4.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Mamusha me kod: 32000006 nga ora 11:00 deri 13:00

  Vendet: Mamusha

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  5.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Shpenadija me kod: 32000023 në dy termine nga ora 12:00 deri 13:00 dhe nga ora 20:00 deri 21:00.

  Vendet: Shpenadija

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  6.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Reshtani me kod: 32000017 nga ora 16:00 deri 18:00

  Vendet: Reshtani

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  7.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Theranda me kod: 32000016 nga ora 17:00 deri 19:00

  Vendet: Theranda

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  8.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Gjinovci me kod: 32000003 nga ora 18:00 deri 20:00

  Vendet: Gjinovci

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyëja e fushës lidhëse 10kV).

  9.

  Nga TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet

  LP 10kV Shiroka me kod: 32000019 nga ora 19:00 deri 21:00

  Vendet: Shiroka

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  23.11.2021

  Punime në Projekte Investive

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

  Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve në rrjetin e ri.

  Pejë

  1.

  NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Lagjja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Lagjja Lataj Carrabreg

  Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

  23.11.2021

  Punime nga Palët e Treta

  Prizreni

  1.

  NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV TS Banesat me (kodi: 30033016010) nga 11:00 deri 15:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës Salih Bytyqi dhe Tahir Sinani

  Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

  Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

  Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh.

  20 mijë qytetarë të Gjakovës bëhen me rrjet të ri
  Nga Rubrika
  Lajme19 Korrik 2024
  KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa vende...
  Bota/Rajoni19 Korrik 2024
  Kërkimi për njeriun që vrau policin kufitar Nikolla Krsmanoviq dhe plagosi rëndë kolegun e tij Vjekoslav Iliq në Loznicë është ende në...
  Lajme19 Korrik 2024
  Instituti i Kosovës për Drejtësi sot do të publikojë raportin “Politizimi i KPM-së”. Ky raport është analizë e Projektligjit për Komisionin e...
  Të tjera
  Bota/Rajoni18 Korrik 2024
  Ish-presidenti amerikan, Barack Obama, privatisht ka shprehur shqetësime te demokratët lidhur me kandidaturën e presidentit Joe Biden, dhe Nancy Pelosi privatisht e...
  Lajme18 Korrik 2024
  Kryeministri Albin Kurti u ka bërë thirrje qytetarëve që t’i ndjekin udhëzimet zyrtare nga autoritetet e Kosovës pas ngjarjes së fundit në...
  Vip18 Korrik 2024
  Këngëtarja e njohur shqiptare, Dafina Zeqiri, po vjen me një projekt të ri. Artistja ka bashkuar forcat me reperin nga Ferizaj, Arton...
  Lajme18 Korrik 2024
  Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, është takuar me ambasadorin e ShBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Gërvalla tha se me Hovenierin...
  Lajme18 Korrik 2024
  Ardita Sinani do të votohet së shpejti për kryetare të Preshevës pas koalicionit me Partinë Demokratike Shqiptare (PDSH), raporton Front Online. Sipas...
  Lajme18 Korrik 2024
  Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë pjesë në hapjen e Seminarit të 17-të të Mësimdhënësve të Mërgatës. Zyra e Kryeministrit ka...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.