Infografika

Importet dhe eksportet e Kosovës me vendet e Ballkanit

Importet dhe eksportet e Kosovës me vendet e Ballkanit
14:04 | 23 Dhjetor 2022

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera