[wp-story]

Kronika

Gjenden dy të miturat që u raportuan të zhdukura në Mramor

Gjenden dy të miturat që u raportuan të zhdukura në Mramor
10:51 | 06 Prill 2021

Policia e Kosovës njofton se dy të miturat që u raportuan të zhdukura dy ditë më parë, janë gjetur shëndosh e mirë.

Rastin e zhdukjes së tyre e kishte raportuar nëna e tyre më datë 4 të këtij muaji.

“Sot me datë 05.04.2021 viktimat e raportuara si persona të zhdukur janë gjetur shëndosh dhe mirë. Rasti nën hetime”, thuhet në raportin e policisë.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera