[wp-story]

Vip

Fytyra e Adelinës me dhe pa ‘photoshop’

Fytyra e Adelinës me dhe pa ‘photoshop’
20:03 | 05 Shtator 2020

Këngëtarja e njohur, Adelina Tahiri po bën një jetë luksoze.

Martesa e saj me biznesmenin maqedonas, ka bërë që ajo dukshëm të frekuentojë vende nga më të ndryshme.

Rrobat e saj janë tejet firmato, dhe për këtë na tregon vet ajo.

Por, këngëtarja në fjalë vazhdon të ketë një ‘ves’ të keq, përdorimin e photoshop-it.

Në secilën paraqitje të saj, ajo përdor efekte të tepruara, dhe këtë e dëshmojnë edhe fotografitë e mëposhtme.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera