Auto

Ferrari F125 TDE

Ferrari F125 TDE
13:59 | 07 Maj 2021

Duket sikur bënë një makinë tjetër unike në Ferrari, e cila është përgjegjësi e ndarjes së Projekteve Speciale të tyre.Ky është një Ferrari Ferrari F125 TDE (Tour de España), por tani vetëm një imazh është në dispozicion.

Lajmi i shkurtër thotë se Ferrari F12tdf shërbeu si bazë, ndërsa për projektin u kujdes nga kompania Touring Superleggera. Fotografia tregon se dizajni është krejtësisht i ndryshëm nga Ferrari F12tdf (ndër të tjera, bie në sy një spoiler i madh i fiksuar i pasmë, pragje dhe difuzor i pasmë), dhe gjithashtu ekziston një tryezë nga Abu Dhabi që tregon se nga vjen konsumatori./FrontOnline/

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera