[wp-story]

Lajme

Eldioni vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën e juaj

Eldioni vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmën e juaj
23:47 | 03 Nëntor 2019

Eldioni është vetëm gjashtë vjeç, nga Banja e Pejës dhe vuan nga një sëmundje të rëndë. Vogëlushi vuan nga leukemia, ndërsa gjendja e tij shëndetësore përkeqësohet çdo ditë.

Familjarët e tij bëjnë apel për ndihmë, pasi rasti nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Për trajtimin e vogëlushit në një shtet të huaj nevojiten 20 mijë dollarë dhe deri tani janë mbledhur 5 mijë dollarë. Për të gjithë ata që kanë dëshirë të kontribuojnë mund të klikojnë këtu

https://www.facebook.com/donate/2546232095446013/2546232182112671

 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera