Lajme

Avokati i shoferit të autobusit: Ai asnjëherë nuk më tha se kishte fjetur

Avokati i shoferit të autobusit: Ai asnjëherë nuk më tha se kishte fjetur
10:05 | 27 Korrik 2021

Shoferit të autobusit i cili shkaktoj tragjedinë në Kroaci, gjyqtari hetues i Gjykatës së Qarkut në Slavonski Brod i caktori një muaj paraburgim për shkak të rrezikut të arratisjes.

“Gjyqtari hetues urdhëroi paraburgimin, dmth paraburgimin për një muaj, për shkak të mundësisë së mundshme të largimit nga Republika e Kroacisë, pra arratisjes. Ai tani do të dërgohet në burg. Sot ai deklaroi vetëm rreth paraburgimit, ai nuk dha asnjë dëshmi”, zëvendës i Avokatit të Shtetit të Qarkut Kopunic. “Në asnjë moment ai nuk më tha se ishte në gjumë”, tha avokati i shoferit, duke shtuar se ai nuk mund të tregoj saktësisht se çfarë i ka thënë shoferi.

Shoferi 52-vjeçar i autobusit nga Kosova, në të cilin 10 pasagjerë vdiqën gjatë një aksidenti të dielën, mbrojti veten duke heshtur gjatë marrjes në pyetje në Zyrën e Prokurorit të Shtetit të Qarkut Slavonski Brod./FrontOnline/

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera