Infografika

A duhet të mbetet apo të largohet VAR-i?

A duhet të mbetet apo të largohet VAR-i?
09:54 | 21 Korrik 2021

Në një sondazh të zhvilluar për mbetjen apo largimin e VAR-it, tifozët e futbollit nga Britania, Gjermania, Franca, Spanja dhe Italia preferojnë mbetjen e sistemit VAR.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera