[wp-story]

Lajme

752 pacientë morën trajtim emergjent gjatë vikendit në Pejë

752 pacientë morën trajtim emergjent gjatë vikendit në Pejë
08:53 | 04 Nëntor 2019

752 pacientë kanë marrë trajtim emergjent gjatë vikendit që sapo kaluam, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 71 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

12 lindje kanë qenë gjatë këtij vikendi, 9 normale dhe 3 me prerje cezariane. Kanë ardhur në jetë 12 foshnje dhe sa i përket gjinisë 6 foshnje janë të gjinisë mashkullore dhe 6 të gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 493 pacientë që në total kanë bërë 5,736 analiza.
12 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera