[wp-story]

Infografika

590 pacientë në spitalet e Kosovës janë në oksigjeno-terapi

590 pacientë në spitalet e Kosovës janë në oksigjeno-terapi
16:12 | 21 Prill 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera